“Ваша донька потрапила в ДТП”: на Кіровоградщині затримали шахрая, який дурив людей

© pixabay.com

На Кіровоградщині затримали чоловіка, який телефонував людям, та представлявся лікарем. Розповідав історію про те, як їх донька потрапила у дорожньо-транспорту пригоду, внаслідок якої серйозно травмувалася. На проведення операції потрібна значна сума  і він готовий прислати «представника», щоб забрати необхідні гроші.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

У таку пастку шахрая-гастролера потрапила 87-річна жителька міста Світловодськ. У розмові їй повідомили про те, що родичка потребує коштів на лікування. Згодом на порозі квартири з’явився невідомий чоловік, який взяв у жінки заощадження та втік.

Про це  поліцейським повідомила онука потерпілої. Правоохоронці встановили особу шахрая та його можливий напрямок руху.

“За орієнтуванням автомобіль, яким пересувався зловмисник, зупинили. Кривдником літньої жінки виявився 46-річний житель Одеської області», – розповів начальник відділення поліції № 1 (м. Світловодськ) Андрій Гулий.

За фактами протиправних дій поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», та перевіряють особу на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Нагадаємо, розвела на гроші рідних зниклого воїна: уродженку Кіровоградщини відправили за ґрати

Читайте також: шахраї через Телеграм збирають інформацію про переселенців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар