Цікавить інноваційна технологія нагрівання? Дізнайся детальніше

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.


В основі девайсів glo™  — інноваційна технологія індукційного нагрівання. Завдяки їй відбувається нагрівання до температури 240–280 °C (залежно від вибраного режиму Standard або Boost та моделі пристрою).

Пристрій для нагрівання тютюну glo™ має обтікаючу форму з округлими лініями. На верхній частині є затвор, який дуже легко відкривається, але забезпечений захистом – саме тому вам не потрібно буде переживати за те, що він випадково відкриється в кармані, а нагрівальна камера пошкодиться.

В комплект до пристрою glo™ входить USB-кабель, щіточка для чищення та інструкція користувача. Заряджати його можна, як від мережі, так і від комп’ютера або через USB Type-C перехідник у авто. Під час вибору пристрою glo™ вам будуть запропоновані стримані, але елегантні кольори, серед яких є класичні  —  чорний, сірий та золотий (загалом у glo™ понад 20 базових кольорових рішень в залежності від моделі). Пристрій для нагрівання тютюну glo™ має невеликі габарити у вигляді  компактного моноблоку.

Що пропонує glo™

Нещодавно на ринку з’явився новий HYPER X2, що поєднав у собі стилістичні рішення інших glo™ та став гідним оновленням попередньої моделі. Цей девайс належить до лінійки HYPER, в яку також входять девайси glo™ HYPER+ та HYPER+ UNIQ.

На відміну від пристроїв минулого покоління, що запропоновані користувачу у 4-х кольорах, glo™ HYPER X2 має 6 колірних рішень, а також оновлений LED-індикатор для ще кращого відображення прогресу сесії/стану зарядки, IRIS-затвор* для захисту від пилу та сміття та додаткову кнопку для активування режиму Boost. Він може виконувати до 2 сесій поспіль**.

До прикладу, glo™ HYPER+ може виконувати до 4 сесій поспіль, а glo™ HYPER+ UNIQ  —  до 3 сесій поспіль, а ось на одному заряді всі три моделі лінійки HYPER здійснюють до 20 сесій. Відмінна у них і температура горіння: в режимі Standard у HYPER+ вона складає до 240°C, а у glo™ HYPER+ UNIQ  та HYPER X2 — до 250°C.

Крім того, продукція glo™ має ще одну лінійку  —  PRO, до якої на цей час увійшли моделі glo™ PRO та glo™ PRO SLIM. Обидві моделі девайсів запропоновані у 4 кольорових рішеннях. Температура нагрівання тютюну у стандартному режимі становить до 250°C, у режимі  Boost   —  до 280°C. PRO може виконувати до 2 сесій, а PRO SLIM  —  до 4 сесій на одному заряді.  Також є різниця у потужності акумулятора, оскільки заряду для PRO вистачає до 20 сесій, а для PRO SLIM  —  до 16 сесій***. Відповідно і заряджається PRO SLIM до 2 годин, а для PRO потрібно до 3,5 годин.

Придбати пристрій для нагрівання тютюну будь-якої лінійки можна  онлайн через офіційний сайт, або завітавши до glo™ studio чи glo™ pop-up. Інформацію про адресу та графіки роботи найближчого простору glo™ Studio та pop-up можете дізнатися за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008****, за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™», або через чат-бот  @myglo_ua_bot.


*затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми.

** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

*** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

**** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар