Рак крові першої стадії: допоможіть вилікувати 3-річного хлопчика з Кіровоградщини

Трирічному Максиму Козулі з села Веселівка Бобринецького району терміново потрібні кошти на проходження другого блоку хімієтерапії.

Про це Першій електронній газеті повідомила мама хлопчика Сніжана.

Три місяці тому лікарі діагностували хлопчику гостру лімфобластну лейкемію (рак крові першої стадії).

«Вже три місяці ми з Максимом проходимо лікування в дитячій обласній лікарні. Завдяки небайдужим людям ми зібрали кошти на проходження першого блоку хімієтерапії, проведення всіх необхідних аналізів та придбання вітамінів. Першу хімію Максим переніс добре. Аналізи показують, що ліки діють, тому необхідно продовжувати лікування. Тепер нас чекає другий блок, який також потребує коштів»,- розповідає мама Максима.

За словами жінки, на жаль, самостійно вона немає змоги зібрати необхідні кошти, тому вона змушена звертатися до небайдужих людей, які одного разу вже допомогли їй із лікуванням сина.

«Я вдячна кожному за підтримку, фінансову допомогу і просто за молитву. Я кожного дня прошу Бога допомогти нам з Максом. Тому я дуже сподіваюсь, що ми знайдемо кошти на подальше лікування. Я виховую сина сама, тому ці суми для мене непід’ємні», – додала Сніжана.

Бажаючі допомогти 3-річному Максиму можуть переказати кошти на картку ПриватБанку: 4149499133567352 (Козуля Сніжана Михайлівна).

Контактні номери телефону – 0 (98) 859 83 78 (мама Сніжана).

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар