Купити підвіску – великий вибір це дозволяє зробити без проблем

Ювелірні мануфактури пропонують безліч прикрас на всі смаки і на будь-який бюджет. Як правило, більшість прикрас актуально носити соло. Але є і такі, завдання яких доповнювати основний аксесуар.

Так якщо у Вас є ланцюжок на шию, зап’ястя або навіть на ногу – спробуйте купити підвіску і прикрасьте нею цей аксесуар. ВАУ ефект гарантований. Тим більше що підвіски представлені у величезному виборі і цей асортимент дозволяє підібрати модель кожному. Консультанти УкрЗолото підкажуть які варіації підходять для того чи іншого покупця. Бо недаремно мануфактури пропонують колекції не тільки жіночі але і чоловічі і навіть дитячі. Популярними вважаються моделі, які отримали назву як універсальні, тобто актуальні для всіх.

Вибір дизайнерських рішень

Підвіски відрізняються всім, починаючи від ціни, закінчуючи розмірами. Підібрати виріб можна по таким параметрам як:

  • метал, який використовується для їх виготовлення;
  • колір;
  • тип декорування;
  • форма;
  • дизайнерське рішення та стилістика.

В залежності від того хто буде носити підвіску відрізняються вироби тематикою. Безперечно для чоловіків створюються максимально лаконічні моделі з мінімумом декору і чіткими лініями. Тоді як колекції для жінок вражають вишуканими формами, різноманіттям дизайнів, кольорів, каменів (які використовують для інкрустації). Дитячі серії теж не такі розкішні як жіночі, але підвіски в них мають форму мультяшних героїв, мімічних тваринок, казкових персонажів.

Щодо універсальних версій, то це:

  1. імена;
  2. літери імен;
  3. ангели охоронці;
  4. хрестики;
  5. ладанки;
  6. знаки зодіаку.

Такі варіанти актуальні як для чоловіка так і жінки, як для дівчинки так і хлопчика. Не дивно, що підвіску з групи універсальних дуже часто купують на подарунок.

Для того щоб у покупців буд вибір, асортимент запропонований фабриками постійно розширюється. Як це можливо? Все просто. Використовуються різні метали (золото, срібло, платина), в хід йдуть різні сплави(червоного, жовтого, білого, рожевого голда), різноманітні покриття (чорніння, родій, позолота) та техніки декорування. До популярних видів декору відносять

  • нанесення емалі
  • додавання керамічних вставок
  • діамантове огранювання
  • інкрустацію.

Патріотичні прикраси в Укрзолото

Інкрустація виконується як дорогоцінними так і напівдорогоцінними каменями. Це все впливає на вартість виробу. Але варто зазначити що цінова політика виробників і демократична і різнопланова. Тобто купити підвіску є шанс як в серії преміальних, так і в серії бюджетних. Головне що всі варіанти якісні і виконані з високопробних матеріалів. Консультанти UkrZoloto запевняють, що придбання будь-якої моделі буде вдалою покупкою на 100%.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар