Переселенці отримають допомогу від чеських благодійників через ПриватБанк

Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді»

ПриватБанк розпочинає виплати фінансової допомоги від чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

Про це Першій електронній газеті повідомили в банку.

Як зазначили в пресслужбі установи, програма багатоцільової грошової допомоги охоплює вимушено переміщених осіб із зони бойових дій, осіб, які втратили або у яких пошкоджено житло, осіб, які проживають поблизу лінії фронту та осіб, які надають прихисток для ВПО.

Сума допомоги складає 2220 грн на одну особу і надаватиметься одним траншем протягом трьох місяців до липня 2023 року.. Виплата допомоги буде здійснюватися на банківську картку, що зареєстрована в Мінсоцполітики через платіжну систему PrivatMoney.

Якщо немає зареєстрованої банківської картки або не вірно вказано реквізити, клієнт отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. Допомогу через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати в Приват24, ТСО, банкоматі у відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700 – на картку ПриватБанку.

За додатковими питаннями щодо програми можна зателефонувати на гарячу лінію організації «Людина в біді» 0 800 210 174 або написати на електронну пошту hotline.ukr@peopleinneed.net.

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (People in Need) почала свою роботу в Україні у 2003 році та розгорнула проекти у 23 областях України з початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022. «Людина в біді» допомагає постраждалим від війни, надаючи необхідні продовольчі та промислові товари, засоби гігієни, допомагає у відновленні житла, надає психосоціальну підтримку та грошову допомогу.

Нагадаємо, скасувати статус ВПО тепер можна через Дію.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар