Сьогодні у Кропивницькому попрощалися з трьома захисниками (ФОТО)

Кіровоградська ОДА

Сьогодні, 3 січня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани провести у засвіти земляків – Героїв: солдата Олексія Ляпала, рядового Владислава Громаду та молодшого сержанта Івана Конівщинського.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

“Брат був справжнім патріотом України. Коли отримав повістку, навіть не думав уникати призову. Пройшов навчання, воював на передовій, останнього разу ми бачилися, коли Олексій приїздив у відпустку. Був безстрашною людиною, загинув в бою. Ми з ним близнюки, мали дуже тісний зв’язок, зараз у мене в душі порожньо, лише невгамовний біль”, –  розповів Леонід Ляпало.

38-річний гранатометник парашутно-десантної роти Олексій Ляпало загинув 25 грудня на Луганщині, у Сіверськодонецькому районі.

Водій стрілецького відділення, 46-річний воїн Владислав Громада свій останній бій провів 22 грудня на позиції в pайоні Бахмута Донецької області.

“Золота людина, трудяга. Свого часу працював на машинобудівному заводі. Пішов добровольцем. Був самотнім, я — це майже вся його родина, дуже тяжко без нього”, – поділилася спогадами племінниця загиблого Ірина Макогон.

Серце 58-річного старшого водія мінометного взводу Івана Конівщинського зупинилося 18 листопада під час виконання бойового завдання.

“Ми мешкали на одній вулиці, зовсім поряд. Гостинний, трудящий, добрий господар, сім’янин. Просто хороша людина. Це велика втрата для нас, для родини, друзів”, –  додав його сусід, кропивничанин В’ячеслав Меншиков.

У вічну путь Героїв провели рідні, друзі, бойові побратими. Панахиду відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

image

13

23

89

90

134

345

787

907

Нагадаємо, у Кропивницькому провели в останню путь загиблого під Бахмутом земляка – Героя

Читайте також: кропивничани попрощалися з загиблим Героєм-мінометником (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар