Директорка обласного центру народної творчості захищає Україну на передовій

Директорка обласного центру народної творчості Тетяна Назаренко несе службу бойовим медиком у сухопутних військах Збройних Сил України. Нині вона боронить незалежність на передовій.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської обласної ради.

«Ще в березні я стала на військовий облік. І тільки у вересні мене призвали. Спочатку була на навчанні. Зізнаюся, не звикла до таких навантажень, але впоралася. І здебільшого дякуючи своїм побратимам. Зараз пишаюся, що стала бойовим медиком, що рятую своїх», – розповідає захисниця.

Наразі Тетяна Назаренко несе службу на «гарячому» напрямку. Каже, як би складно не було, сил дає найперше віра в перемогу.

«Скаржитися на відсутність світла, чи води, чи тепла, чи можливості поїсти – це не про нас. Всяке бувало, але ми заряджені одним: маємо перемогти. Це найголовніше. Плюс відчуваємо підтримку дорогих нам людей – нехай і за сотні кілометрів», – ділиться Тетяна.

Нагадаємо, заступник голови Кіровоградської обласної ради Дмитро Лінько разом зі своїм батальйоном «Стугна» одним із перших після розвідувальних підрозділів зайшов до звільненого Херсону.

Читайте також: Нескорений Херсон: про народний опір, “стіну зв’язку” і тіла, що плавали по Дніпру

Поширити:

Залишити коментар:

коментар