У Кропивницькому на випадок блекауту працюватимуть “Пункти незламності”

pexels

У Кропивницькому у разі тривалої відсутності електроенергії працюватимуть  “Пункти незламості”, де можна буде зарядити свої гаджети та обігрітися.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт офісу президента України.

План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, “Пункти незламності” стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Місця для обігріву матимуть доступ до води, інтернету, мобільного зв`язку, тепла та аптечок.

Такі пункти розраховані для короткострокового та одночасного перебування в них від 40 до 500 осіб. Часових лімітів для перебування в цьому місці немає.

“Пункти  працюватимуть, в разі необхідності, у цілодобовому режимі, в них містяни і вимушені переселенці зможуть у випадку повного знеструмлення мереж обігрітися, підзарядити свої гаджети, випити гарячі напої. Для цього «Пункти незламності» облаштують генераторами, комплектами освітлення та мережевими подовжувачами. В приміщеннях встановлюються печі для обігріву, або теплові гармати, забезпечується інтернет”, – повідомив  секретар Кропивницької міськради Олег Колюка.

Про найближчий “Пункт незламності” можна дізнатися тут.

Нагадаємо,як правильно підключити генератор до будинку

Читайте також: на Кіровоградщині планують розташувати 120 пунктів обігріву

Поширити:

Залишити коментар:

коментар