Кропивницький провів у останню путь двох загиблих воїнів (ФОТО)

Кропивницька міська рада

Сьогодні, 21 жовтня, кропивничани попрощалися із земляками – Героями, солдатами Олександром Кулаченковим та Олександром Кривоносом.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської ОДА.

32-річний навідник аеромобільного взводу Олександр Кулаченков загинув 11 жовтня неподалік села Борозенського Херсонської області.

“Саша загинув від осколкового поранення голови. До лав ЗСУ він пішов зовсім недавно і ось ми вже прощаємося з ним. Світла йому пам’ять. Мав багато планів на майбутнє, займався спортом, був дуже добрим і товариським”, – розповіла Ганна Фоміна, сестра загиблого воїна.

42-річний водій механізованої роти Олександр Кривонос був старшим сином в багатодітній родині. Загинув 13 жовтня у Волновахському районі Донецької області.

“Нас було п’ятеро і всі хлопці. Світла, хороша людина, воїн, який залишився вірним присязі. Був учасником АТО, після демобілізації працював у Києві будівельником. До воєнкомату пішов у перші дні війни, служив у славетній бригаді імені Чорних Запорожців. Попри поранення, щоразу повертався в стрій. Останнім спільним нашим святом був День Незалежності України. Він дуже хотів, аби ми також разом відсвяткували Перемогу, але не судилося”,- ділиться спогадами брат Олександра Кривоноса Володимир.

На Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

“Сьогодні російські агресори вбивають і калічать українців, маючи намір знищити всіх нас. Тому маємо велику повагу й висловлюємо подяку тим, хто подолав страх смерті, проявив жертовну любов до своїх рідних і своєї землі й пішов на передову, щоб зупинити навалу цих безумців. Наші Воїни віддають життя, щоб жити могли всі ми”, –  звернувся  до учасників жалобної церемонії єпископ Марк.

image

2

3

4

8
Нагадаємо, у Кропивницькому попрощалися із загиблими Героями (ФОТО)

Читайте також: Кропивничани попрощалися із 21-річним спецпризначенцем

Поширити:

Залишити коментар:

коментар