У Кропивницькому готують варіанти на випадок руйнування росіянами системи теплопостачання

Котельні КП "Теплоенергетик"

Влада Кропивницького має не тільки забезпечити готовність теплового господарства до опалювального сезону, а й передбачити додаткові сценарії реагування у разі ураження об’єктів теплопостачання.

Про це заявив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради, повідомляє Перша електронна газета.

«Російські агресори щодня завдають підступних ударів по цивільних об’єктах, у тому числі кілька ракетних прильотів витримав і Кропивницький. Уже бачимо, що у багатьох зруйнованих містах опалювальний сезон на межі зриву, тому ми повинні передбачити додаткові сценарії дій у випадку ракетних ударів по інфраструктурних об’єктах теплозабезпечення, зокрема, куди переміщувати дітей і людей із закладів соціальної сфери, які можуть залишитися без опалення, встановлення необхідної кількості наметів для обігріву у житлових масивах. Крім того, уже сьогодні потрібно використати можливості програми USAID для монтування міні-котелень, що працюють на твердому паливі», – повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

Посадовець надав відповідні доручення відділу надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення та всім виконавчим підрозділам Кропивницької міської ради у якнайкоротші терміни опрацювати це питання.

Нагадаємо, 60% відсотків запланованих робіт із підготовки до опалювального сезону в Кропивницькому вже виконано.

Читайте також:

Як отримати компенсацію на комуналку за безоплатний прихисток переселенців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар