Обласний центр планування сім‘ї безоплатно надаватиме гормональні препарати жінкам

Оральні контрацептиви, гормональні препарати та внутрішньоматкові спіралі безоплатно надаватиме жінкам Кіровоградщини обласний центр планування сім‘ї та репродукції людини.

Про це з посиланням облраду повідомляє Перша електронна газета.

Це відбуватиметься в рамках співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів». За інформацією директорки медзакладу Наталії Нор, меморандум про взаєморозуміння центр планування сім‘ї підписав задля забезпечення комплексної допомоги з питань планування сім‘ї жінкам Кіровоградщини.

«Завдання центру надавати безоплатний доступ до програми планування сім‘ї жінкам, які постраждали від кризи, а також забезпечити їм доступ до якісних медичних послуг», – уточнила Наталія Нор.

Вона також зазначила, що провайдером програми в рамках співпраці є обласне комунальне підприємство «Кіровоградфармація». «Тобто, ліки, а це комбіновані оральні контрацептиви, презервативи, гормональні препарати для жінок різного віку – при вагітності, при лікуванні порушень менструального циклу, замісна терапія в менопаузі, плюс внутрішньоматкові спіралі, можна отримати як у нас в аптеці, так і в аптеці «Кіровоградфармація» №118 у Кропивницькому», – пояснила директор обласного центру планування сім‘ї та репродукції людини.

Читайте також:

В Олександрії відкрили аптеку КП «Кіровоградфармація»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар