Активіст віддає 5 га землі на Кіровоградщині під будівництво військової бази НАТО

© 24 канал

Одеський громадський активіст Дем’ян Ганул запропонував Генеральному секретарю НАТО безкоштовно передати у розпорядження Альянсу власну земельну ділянку в Кіровоградській області площею близько 5 га для будівництва міжнародної військової бази.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінкці й опублікував офіційний лист інформує Перша електронна газета.

“Так сталося, що я маю право власності на більше 5 га землі у центральній частині України, яку отримав у спадок.
У зв’язку з відкритим ринком землі, хочу передати вищезгадану ділянку блоку NATO Allied Air Command на безкоштовне довічне користування. Цільове призначення цілком підходить для розміщення військової бази Альянсу. Відповідну заяву направлено на ім’я Генерального секретаря НАТО – Єнса Столтенберга.

Україна – переможе!” – написав одесит.

Дем’ян Ганул народився 1993 року на Кіровоградщині. Закінчив історичний факультет Одеського педагогічного університету імені Ушинського. З початком війни з Росією, брав участь у розвитку праворадикальної організації “Вуличний фронт”, входив до одеського осередку “Правого сектору”. Минулого року невідомі особи розстріляли його автомобіль, проте Дем’ян Ганул не постраждав. Восени невідомі в масках спалили його автівку. Також протягом року переслідувань зазнали його рідні. Ганула змушували припинити громадську діяльність і виїхати з Одеси.

Читайте такожПарламент закріпив у Конституції курс України на ЄС і НАТО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар