Найкращі моделі чайників Браун та Редмонд

Електричний чайник – незамінний помічник на кухні або в офісі. Обираючи девайс, багато хто звертає увагу на виробника. Одними із популярних є Браун та Редмонд. До вашої уваги кілька найбільш цікавих пропозицій від цих виробників.

Braun WK 3100

Головна перевага цього пластикового чайника від найпопулярнішого бренду – прийнятна ціна. Чайник Браун WK 3100 має середньостатистичні параметри, зокрема об’єм 1,7 л, потужність 2200 Вт. Як і багато інших сучасних моделей, він прокручується на 360 градусів на своїй підставці. Виробник також випускає окремий підвид цього приладу із функцією швидкого кип’ятіння води, однак, з ним потрібно поводитися обережно, особливо в місцях із старою проводкою. Країна походження бренду – Німеччина, потужності виробництва розташовуються в Чехії та Китаї. На прилад надається дворічна гарантія.

Braun WK 5100

Функціональний прилад об’ємом 1,7 л із прихованим нагрівальним елементом. Корпус виконаний з металу та високоякісного
пластику. Наявний знімний фільтр для очищення води. При вийманні приладу з підставки спрацьовує автоматичне вимкнення пристрою.

За необхідності можна закип’ятити воду для приготування однієї чашки напою, заощадивши час та електроенергію. Зручний широкий носик дозволяє набирати воду з-під крана, не розбризкуючи її. При необхідності відкидна кришка відкривається  натисканням кнопки.

Redmond RK-M1264

Електричний чайник Редмонд потужністю 2,2 кВт об’ємом 1,6 л закип’ятить воду протягом кількох хвилин. Корпус виконаний із нержавіючої сталі, зовні покритий емаллю. Кришка відкривається плавно при натисканні клавіші ручки. Горловина досить широка для зручності очищення. У важіль ввімкнення нагрівання інтегрований світловий індикатор. Підставка-база кругла, чайник ставиться для підключення в будь-якому положенні з поворотом.

Redmond SkyKettle G214S

Електрочайник максимальною потужністю 2200 Вт та об’ємом 1,7 літра в корпусі з термостійкого скла, з функцією кип’ятіння, підігріву та підтримання (до 12 годин) температури води. Має електронне кнопкове керування на корпусі та дистанційне керування через програму Ready for Sky, яка не лише скоригує параметри процесу, але й запропонує розважальні ігри для дітей та дорослих на тренування пам’яті та уваги. Сумісність: Android (від версії 4,3), iOS (від версії 9,0). Коннект через Bluetooth v4.0 Прихований нагрівальний елемент виконаний із нержавіючої сталі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар