У “Ресторації Кропивницьких” презентують нове меню з осучаснених автентичних страв зі збірки кулінарних діалектів “Смачна Кропивниччина”.
Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Баби Єльки”.
“Раді вас запросити на другу звану вечерю, яку “Баба Єлька” організовує спільно з шеф-поваром Василем Деревянко та “Ресторацією Кропивницьких”. Цього разу в меню чотири страви, напої та алкоголь. Усе – за рецептами із нашої книги “Смачна Кропивниччина”, яка от-от побачить світ у київському видавництві “Їжак” – анонсують етнодослідники.
До меню увійшли:
- рибна закуска за рецептом Марії Ковтюх із Новгородки,
- борщ за рецептом реальної БАБИ ЄЛЬКИ – Олени Рибалкіної з села Розсохуватки Маловисківського району,
- реберця в соусі з осінніх ягід за рецептом із княжого помістя Кудашевих, який протягом сотні років береже родина Мельників із Малої Виски,
- на десерт – бандурівські вареники за рецептом Марії Павленко із села Бандурове Олександріського району.
Вартість сету для однієї людини – 350 гривень.
Звана вечеря відбудеться у середу, 13 жовтня, о 18.00.
Бронювання столиків за номером 099 000 35 88.
Нагадаємо, у Кропивницькому презентували інтерпретацію страв на основі старовинних рецептів.
Читайте також: «Баба Єлька» запрошує на пісенний гурток