Центр масової вакцинації із НВО №6 перенесли у міськраду

Центр масової вакцинації, який працював у НВО №6, перенесли у приміщення Кропивницької міської ради. Оскільки школу потрібно готувати до початку навчального процесу, кропивничан на першому поверсі міської ради у крилі колишнього ЦНАПу.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

ла і її необхідно вже готувати до початку навчального процесу. Тому я прийняв рішення і ми організуємо цей пункт через дорогу – , – продовжив далі тему очільник міста.

Міський голова Андрій Райкович доручив максимально ефективно організувати роботу центру масової вакцинації. Особливу він приділив показникам вакцинації педагогічних колективів.

“Не менше 80% колективів освітян і в школах, і в садочках повинні бути вакциновані — це безпека як педагогів, так і дітей, це безпека усіх нас”.

Такі настанови і перестороги стосуються не лише педагогів, далі Андрій Райкович вів мову взагалі про колективний імунітет.

“Бізнесу, транспортникам, громадському харчуванню, підприємцям на ринках, торговельним мережам – робіть заявки на колективне вакцинування, подбайте, щоб ваші працівники отримали щеплення як захист від дуже небезпечної “Дельти”. Коли вірус коситиме сотнями, ліжок і кисневих апаратів для всіх не вистачить- я не лякаю, а застерігаю”! – наголосив Андрій Райкович.

За даними РНБО, в Україні підтвердили 2 266 329 випадків COVID-19, із них 2 197 075 людей одужали, а 53 269 померли. Протягом останньої доби виявили 417 нових хворих.

Читайте також: Школи Кіровоградщини можуть вийти на навчання за одним із трьох варіантів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар