Імпотенція лікується!

Кожен третій чоловік, після сорока років, а іноді й молодші, періодично відчувають проблеми з потенцією. І найжахливіше – більшість з них списують сексуальні невдачі на вік, вважаючи, що так і повинно бути. Однак це неправильно. Зберігати сексуальну активність здоровий чоловік може до глибокої старості. І тільки від нього залежить, як довго він зможе радувати себе і свою дружину в ліжку.

Найчастіше причиною слабкої потенції служать серцево-судинні захворювання (ішемічна хвороба серця, атеросклероз, гіперліпідемія, артеріальна гіпертензія). Також розвиток еректильної дисфункції іноді пов’язано з прийомом лікарських препаратів. У групі ризику знаходяться і курці – нікотин пошкоджує судини, що ускладнює приплив крові до статевого члена. Крім цього, захворювання, які вражають нервову систему, теж можуть сприяти порушенню передачі імпульсів до чоловічого органу. Нерідко і цукровий діабет стає причиною слабкої потенції.

Щоб визначити тяжкість еректильної дисфункції, чоловік повинен пройти обстеження. Це – ультразвукова діагностика передміхурової залози, фізикальне обстеження пацієнта, доплерографія судин статевого члена, а також біотезіометрія (для визначення чутливості статевої сфери). Крім цього пацієнт повинен пройти і інші обстеження: визначення рівня тестостерону, пролактину, ПСА, ліпідного профілю глюкози крові і апаратну діагностику.

Важливо пам’ятати, що якщо еректильні порушення зберігаються довше двох місяців або регулярно повторюються, потрібно звернутися до лікаря. Це допоможе не тільки відновити сексуальну функцію, а й запобігти розвитку більш серйозних захворювань, які можуть загрожувати Вашому здоров’ю. І ні в якому разі не варто застосовувати розрекламовані препарати – будь-які ліки має призначати лікар після проведення обстеження.

У медичному центрі «ДокторПРО» не існує стандартних методів лікування. Адже кожна ситуація унікальна. Урологи центру підбирають для чоловіків індивідуальний курс лікування. Завдяки унікальним методикам нам вдається досягти повного одужання в 98% випадків, не залежно від віку. Буквально відразу після початку лікування чоловіки відчувають, що сексуальне життя покращується.

Записатися на прийом до уролога в «ДокторПРО» можна в будь-який час – запис проводиться цілодобово за номером 0800 300 700 або на сайті https://is.gd/4SzGix Повна анонімність гарантується. Будьте здорові!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар