Парковку Епіцентру у Кропивницькому просять закрити від дрифтерів

© Unsplash

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням закрити вночі парковку торгівельного гіпермаркету “Епіцентр” у Кропивницькому, аби там не їздили дрифтери. За словами автора петиції, шум і свист від гуми автомобілів заважає спати мешканцям навколишніх будинків.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Ми, жителі 101-го мікрорайону кожен день у вечірній час страждаємо від шуму та свисту гуми, в народі це називається “дріфт”, поліція в цьому питанні бездіяльна. Неможливо після закриття роботи Епіцентру відкрити вікна у жарку погоду, та страждають наші діти які просинаються о третій години ночі від того, що дріфтують на парковці Епіцентру за адресою м.Кропивницький, вул.Космонавта Попова 8. Тому, ми вимагаємо, щоб Міська Рада розглянула питання про закриття шлагбауму на території Епіцентру в нічний час, а саме від закриття роботи Епіцентру ввечері до відкриття його з ранку. Незручностей для водіїв це не завдасть, адже є об’їздна дорога навколо парковки торгового центру”.

Автор петиції: Краснюк Вадим Віталійович

Дата початку збору підписів: 28 червня.

До кінця збору підписів залишилося: 39 днів.

Станом на 28 червня петицію підписала 61 людина з 450 необхідних

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, раніше громада дріфтерів міста просила виділити територію для облаштування під контрольований занос, аби “зменшити кількість порушень ПДР у місті та не наражати на небезпеку оточуючих”.

Читайте також: У Кропивницькому просять створити більше парковок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар