У Кропивницькому руйнується пішохідний міст, який сполучає два мікрорайони

У Кропивницькому руйнується пішохідний міст, який сполучає мікрорайони Ковалівка та Балашівка. Елементи мосту в аварійному стані, його збудували в середині 60-х років минулого століття.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Суспільне.

У металевому покритті з’явилися дірки. Метал, яким латали, відпадає.

0dd4b07a5b7955ce

“На дірку приварювали метал, але він відійшов. Для дитини тут взагалі небезпечно, треба негайно усунути ці недоліки. Щоб міст не зруйнувався, треба все зварювати. Деякі елементи в аварійному стані. Також треба його пофарбувати, щоб не було корозії металу”, – розповів кандидат технічних наук у галузі будівництва Олександр Сипливець.

6a6fa007aeb45e24

Подружжя Олег і Тетяна Королі живуть в мікрорайоні Балашівка. Щодня йдуть на роботу через цей міст.

“Кожного дня міст руйнується все більше й більше. На ньому з’являються нові дірки і він дуже небезпечний. Коли йде дощ і стає волого, то тут дуже багато бруду”, – сказав Олег Король.

Пішохідний міст не перебуває ні на чиєму балансі. Відремонтують його, бо він розташований на території міста, сказав заступник міського голови Кропивницького Олександр Вергун.

“Комунальне підприємство „Універсал 2005”  визначить, які необхідно зробити роботи і усунемо недоліки. Можливо, там  буде дорогий ремонт. Звернемося також до спонсорів, щоб нам допомогли”.

Читайте також: “Дніпро-Кіровоград” вводить нові номери особових рахунків

Поширити:

Залишити коментар:

коментар