У перинатальному центрі виходжують двох покинутих сестричок. Потрібна допомога

У перинатальному центрі обласної лікарні медики доглядають і виходжують двох новонароджених сестричок, від яких відмовилася матір. Їм потрібна допомога.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Facebook-сторінки перинатального центру.

“Жінка поступила у відділення зі складною акушерською ситуацією та екстрагенітальною патологією в терміні вагітності 27 тижнів. Вагітність була ускладнена за рахунок двійні та фето-фетального синдрому, який пов’язаний з неправильним кровотоком між плодами. Це один з найскладніших станів в діагностиці та лікуванні в акушерстві і медицині плода, – наголошують медики. – Враховуючи незрілість плодів, ми боролися за кожен день пролонгування вагітності, проводилися всі можливі методи діагностики та коригування.

Весь персонал перинатального центру прожив цей час з жінкою з надією на кращий результат. І ми отримали його! Консиліумом лікарів було вирішено своєчасно виконати пологорозрішення на 29 тижні вагітності”.

Операція пройшла успішно. Дітки при народженні мали вагу 650 та 930 грам.

Дівчатка знаходяться у відділенні інтенсивної терапії новонароджених. Їх помістили в кювези під дихальні апарати, які працюють для підтримки життєздатності. Колектив перинатального центру докладає всіх зусиль для покращення стану немовлят.

Окрім професійного догляду лікарів, діткам потрібні також елементарні речі – засоби гігієни, підгузки, одяг тощо. Усе це можна принести у перинатальний центр (Університетський проспект, 2/5).

Уточнити інформацію можна за телефоном відділення – 0522 551 322.

Нагадаємо, у немовляти з Вільшанського району підтвердили коронавірус.

Читайте також: Видача “пакунків малюка” у Кропивницькому може завершитися щойно розпочавшись

851f2072807476202a31670f6ec4a6c5.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар