Ендоскопія без болю в «ДокторПРО»

Проблеми шлунково-кишкового тракту турбують багатьох. Причина тому – неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів).

Гастроскопія – найкращий, спосіб швидко та якісно обстежити шлунок, встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування. В медичному центрі «ДокторПРО» гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати це в заключенні.

Також у відділенні ендоскопії медичного центру, проводиться діагностика – колоноскопія. Колоноскопія в «ДокторПРО» проводиться – без болю! Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

Тому, якщо лікар Вам призначив колоноскопію, Ви можете пройти обстеження зручно, та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.

Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога «ДокторПРО».

Бережіть себе та своє здоров’я, телефонуйте 0800 300 700 https://bit.ly/34Wj5vf

*Спеціалісти «ДокторПРО» не приймають пацієнтів молодше 18-ти років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар