У Кропивницькому призначили керівника СІЗО

Роман Чабаненко на фото праворуч

Підполковник внутрішньої служби Роман Чабаненко став начальником державної установи “Кропивницький слідчий ізолятор”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Південного міжрегіонального управління з ПВКП МЮ у Facebook.

Виконуючий обов’язки начальника Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції полковник внутрішньої служби Андрій Явтушенко у своїй промові відзначив, що сподівається на те, що кадрові зміни позитивно вплинуть на результати роботи, а злагодженість дій співробітників та керівника установи дозволить досягнути значних професійних успіхів.

f6ca4613eb016c1fcaf2b6c0fffca897.jpg

Андрій Явтушенко визначив пріоритетні напрямки роботи в діяльності установи, особливо в частині удосконалення житлово-побутових умов осіб, узятих під варту та умов для несення служби персоналом.

Зі свого боку, Роман Чабаненко подякував за висловлену довіру і пообіцяв виправдати покладені на нього сподівання та докласти усіх можливих зусиль для розвитку установи.

Нагадаємо, колишньому керівнику Кропивницького СІЗО оголосили підозру через службову недбалість, яка призвела до бунту ув’язнених. Зазначимо, нещодавно його звинуватили у нанесенні державі збитків на 166 000 гривень через невиконані ремонті роботи.

Читайте також: Працівників кропивницького СІЗО підозрюють у побитті в’язня

Поширити:

Залишити коментар:

коментар