ТОП-5 модних кольорів 2020

© iStock

Щоб виглядати стильно, відчувати впевненість у собі та привертати погляди перехожих, варто знайти для себе зручний та ефектний образ. Якщо моделі одягу краще обирати індивідуально, то кольори — явище більш універсальне. У новому сезоні вибір буде широким.

Які кольори будуть в моді восени?

a19ac0b21cf31fe01a21d68c148459fc.png

Цього року список модних кольорів ніби складала сама природа. Усі вони прекрасно поєднуються з осінніми пейзажами:

  • пісочний;
  • жовто-лаймовий;
  • червоно-коричневий;
  • бурштиново-помаранчевий;
  • тьмяно-червоний.

Палітра від жовтого до червоного, коричневого — ціла гамма відтінків, у якій кожен знайде те, що сподобається. Модним буде верхній одяг спокійних відтінків, тому пісочне, коричневе або бурштинове пальто може бути справжнім хітом сезону. Родзинкою образу може стати жовто-лаймовий колір, який виглядає свіжо й оригінально. Сукні, брюки, світшоти та різні аксесуари цих кольорів можна побачити в колекціях відомих дизайнерів.

Користуючись цим списком, ви можете створювати власні образи та по-різному поєднувати речі таких відтінків. Тепла, стримана, практична палітра не шокує, а навпаки, огортає теплом та спокоєм. Кольори відповідають стилю мінімалізм та розраховані на прихильників функціональності. Жодних надлишків та галасу. Одяг таких відтінків легко поєднувати з будь-якими яскравими деталями. На такому фоні легко зробити креативне доповнення, оригінальний та яскравий декор.

До базових кольорів можна віднести оливковий, мокрий сніг, мигдальну олію та темно-синій. Усі вони виглядають стримано й слугують ідеальною основою для будь-яких композицій.

Яскраві кольори для осені 2020

Якщо ви прагнете додати до образу яскраву деталь, зверніть увагу на ультрамариновий зелений та пурпурний. На фоні інших кольорів вони виглядають дещо урочисто, проте в поєднанні ця урочистість виглядає органічно та природньо. Класичний синій також виглядатиме доречно та стильно восени 2020 року. Синій, не надто яскравий та не надто темний, залишається актуальним впродовж цілого року. Жіночий одяг модних кольорів можна знайти на https://dressa.com.ua/.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар