Хлопцю з Помічної потрібна допомога у боротьбі з онкологією

© Валентина Ярошенко | Facebook

23-річний Антон Михайлюк із Помічної з жовтня 2017 року веде боротьбу із онкологічним захворюванням – лімфомою Ходжкіна. Лікування хлопець  проходить у Національному інституті раку. Родина хлопця просить допомоги, щоб врятувати життя сина.

Про це Першій електронній газеті повідомила його мама Валентина Ярошенко.

“Хвороба починалась із симптомів гострого респіраторного захворювання але всі спроби лікування виявилися марними, періодичне нічне підвищення температури почало викликати не аби яку тривогу, прийшлося пройти десятки обстежень, аналізів, самопочуття погіршувалося, за результатами гістологічного дослідження лімфатичного вузла, взятого на біопсію у Кіровоградському обласному онкологічному диспансері, у жовтні 2017 року було встановлено діагноз – класична лімфома Ходжкіна.

Першу лінію лікування із 7 курсів хіміотерапії та 40 сеансів променевої терапії пройшов в обласному онкологічному диспансері але на жаль хвороба не відступила. Із жовтня 2018 року продовжую лікування у Київському Національному інституті раку, де основним лікуванням була запланована високодозова хіміотерапія із аутологічною трансплантацією кісткового мозку, однак за крок до трансплантації у березні цього року у мене стався рецидив, хвороба почала прогресувати”.

“На сьогоднішній день для боротьби із рецидивом мені необхідно продовжувати лікування препаратом імунотерапії Кітруда (пембролізумаб) кожні три тижні до повної відповіді організму, пройшов 5 курсів, вартість одного курсу складає понад 100 тис.грн., на жаль цей препарат не входить до прийнятих стандартів лікування та не забезпечується державою, придбання препарату здійснюється пацієнтом.

До встановлення діагнозу у мене було дуже багато планів та мрій, заочно здобував освіту, працював на залізничному підприємстві, за час лікування життя стало схоже на американські гірки, одного дня багато планів та сил, а іншого важко підвестися з ліжка, тривале лікування, крапельниці, обстеження, аналізи виснажують як фізично так і морально. Сьогодні моя мрія повернутися до повноцінного життя без хвороби і болю, відпочити на морі, піднятися в гори, влаштуватись на роботу але для цього мені потрібна ваша підтримка, тому я звертаюсь до усіх небайдужих людей та прошу вашої допомоги у зборі коштів на лікування, майже за три роки лікування заощадження родини вичерпано, буду вдячний за кожну рятівну гривню!”

Реквізити для допомоги:
Карта ПриватБанку
4149 4991 4131 4888
Михайлюк Антон Андрійович

Нагадаємо, двоє братиків мають вроджену хворобу і потребують допомоги.

Читайте також: Благодійники збирають гроші на спецхарчування для маленької Еліни Яригіної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар