Хлопцю з Помічної необхідна допомога на боротьбу з онкохворобою

22-річний Антон Михайлюк з жовтня 2017 року веде боротьбу із онкологічним захворюванням лімфомою Ходжкіна. Лікування хлопець із Помічної проходить у Національному інституті раку, за весь період пройшов 17 курсів хіміотерапії та 40 курсів променевої терапії. Попереду продовження лікування та високодозова хіміотерапія з аутологічною трансплантацією кісткового мозку – це коли у пацієнта беруть його власні стовбурові клітини заморожують вводять високі дози хіміотерапії щоб знищити все погане, після розморозки повертають клітини назад для відновлення роботи кісткового мозку.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Лікування коштує близько 300 000 гривень. У родини немає таких коштів, тому вони звертаються за допомогою до небайдужих.

“Перший рік лікування фінансово ми справлялись самі, за допомогою ні до кого не звертались, у жовтні 2018 року у перше звернулась до усіх небайдужих людей з проханням про фінансову допомогу, – говорить мати хлопця. – Я безмежно вдячна кожному хто нас почув та підтримав у такій важкій боротьбі, але так як лікування довготривале та дороговартісне я знову звертаюсь до усіх небайдужих людей з проханням про фінансову допомогу на лікування моєї самої дорогої людини, мого сина Антона. Зараз нам дуже необхідна Ваша підтримка!”

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку – 4149 4978 7363 0380 (Михайлюк Антон Андрійович)

90cd8f243b06a8735279383da41c4460.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар