Через Кропивницький проїдуть учасники всеукраїнського “Мотопробігу Єдності”

Photo by Artem Bali from Pexels

У середу, 29 липня, у рамках четвертого всеукраїнського “Мотопробігу Єдності” в Кропивницький приїдуть мотолюбителі з різних куточків країни. Організатори акції прагнуть провезти прапор через всю державу та привернути увагу до того, що за цілісність своєї країни потрібно боротися.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на подію у Facebook.

“Запрошуємо до співучасті мотоклуби регіонів, через котрі буде пролягати маршрут пробігу, а також всі охочі мотоклуби України! Дуже просимо на період проведення акції, об’єднатися всім разом, забути про ворожнечу між собою і діяти спільно, так як маємо одну велику мету!

Звертаємо Вашу увагу на те, що це не піар акція!!!

Мотопробіг не є політичним заходом! Ми категорично проти присутності будь-яких партій та їх символіки, проти політичних сил та меценатів, це не є комерційний проект. Мається на увазі, що прийняти участь можуть всі небайдужі, будь ти лікар чи політик, але без стягів партій, реклами тощо..

При бажанні влади, можлива підтримка на місцях проведення мотопробігу.

Шановна громада, це збір патріотів, які цінують і люблять свою країну”!

92de6425a7a6258c83e3098e29a597ec.jpg

Таймінг

11:00. Прибуття на межу Дніпропетровської та Кіровоградської областей , що знаходиться на автошляху Н 23 між населеними пунктами Тернівка та Гурівка (відстань від виїзду з міста Кривий Ріг 32 км, від в’їзду в місто Кропивницький 88 км. зупинка 10 хвилин).
13:00. Прибуття в місто Кропивницький.
13:30. Прибуття на центральну площу Героїв майдану міста Кропивницький.
14:00. Виїзд з центру міста Кропивницький.
14:30. Виїзд з міста Кропивницький.
15:30. Прибуття на межу Кіровоградської та Черкаської областей , що знаходиться на автошляху Н 01 між населеними пунктами Нова Осота та Косарі (відстань від виїзду з міста Кропивницький 61 км, від в’їзду в місто Сміла 42 км. зупинка 10 хвилин). Загальний час в дорозі з міста Кропивницький до міста Сміла становить 2 години по автошляху Н 14 та Н 01 від населеного пункту Олександрівка.

Детальний маршрут і час прибуття учасників мотопробігу в інші міста можна подивитися за посиланням.

Нагадаємо, сьогодні у Кропивницькому вийдуть на акцію проти капітуляції.

Читайте також: У Кропивницькому презентують музей виборчого трешу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар