Ресторан до кінця карантину безкоштовно годуватиме медиків Кропивницької ЦМЛ

© скріншот з відео

Колектив кропивницького ресторану організував акцію ”Добра справа” – готує і доставляє безкоштовні вечері, щоб підтримати медпрацівників центральної міської лікарні, які лікують хворих на коронавірус і протягом двох тижнів цілодобово не покидають робоче місце.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Щодня в меню – нові страви. Вартість однієї порції від 30 до 50 гривень. Цього разу приготували запечену зі спеціями картоплю, салат з капусти із копченою ковбасою та м’ясом. Доставляють вечері з 16 до 17 години. Лікарі за їжу не платять.

Ініціатор акції бренд-шеф ресторану «Ресторація Кропивницьких» Володимир Овчинніков розповів:

‘‘Ідея лежала на поверхні, тому ми взяли ініціативу у свої руки і почали готувати для лікарів. Ми вирішили кожного вівторка, четверга та суботи відправляти їм смачні вечері. Починали ми місяць тому, лікарів було 10-12, наразі їх 35. Кожного дня ми телефонуємо і уточнюємо кількість порцій’’.

ead2f31e47baf31c

Завдяки благодійній діяльності місцевих підприємців у лікарів, які задіяні у боротьбі з коронавірусною хворобою, немає проблем з повноцінним харчуванням – розповіла виконуюча обов’язки заступника головного лікаря Дар’я Думен: Із 28 березня 35 медичних працівників працюють у шпиталі, де наразі лікуються 98 хворих.

Безкоштовні вечері їм привозитимуть до кінця карантину.

d9d126beb98d8a21

Нагадаємо, Центральна міська лікарня шукає анестезіолога для боротьби з коронавірусом.

Читайте також: Кропивницькій приватній лікарні рекомендують не приймати пацієнтів через спалах коронавірусу

Більше дивіться на відео Суспільного:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар