Кропивничан просять допомогти написати книгу про історію “Гідросили”

© hydrosila.com

ПАТ  «Гідросила» планує надрукувати книгу з нагоди свого 90-річчя. Долучитися до створення історичного часопису запрошують людей, які мають або мали зв’язок з підприємством.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби компанії.

“Цьогоріч одне з найвідоміших підприємств України – компанія «Гідросила» відзначатиме 90-річчя від початку своєї діяльності. До ювілею провідного вітчизняного виробника гідравліки готується книга, яка має на меті розповісти про історію підприємства. Це – не просто цифри і факти, перемоги і невдачі, успіхи і помилки виробництва, а й – люди і долі, родинні династії тощо.

Компанія «Гідросила» звертається з проханням до усіх, хто має, або мав зв’язок з підприємством – давайте разом напишемо історію. На відстані років згадаємо, оцінимо, подякуємо, вшануємо та візьмемо на озброєння для майбутнього”. – йдеться у повідомленні.

Для книги необхідні письмові спогади, фото та відео різних років (людей, життя яких пов’язано із заводом, інструментів, виробів, території підприємства тощо) з коментарями.

Надсилати інформацію можна на електронну адресу history.hydrosila@gmail.com або у приватні повідомлення офіційної сторінки компанії у Facebook. При цьому важливо вказати контактну інформацію автора, щоб організатори могли з ним зв’язатися (телефон, електронна пошта).

Інформацію приймають до 1 липня 2020 року.

Читайте також: Новий тролейбус №8 працюватиме у Кропивницькому під час карантину

Поширити:

Залишити коментар:

коментар