У Знам’янці встановили ялинку і сніговика з металолому

© скріншот із відео

Знам’янські майстри Олег та Юрій Гребенюки виготовили двометрову ялинку та сніговика з металолому. Скульптури встановили в парку поряд із залізничним вокзалом.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Творчістю з металу чоловіки займаються вже десять років. За цей час вони подарували місту майже двадцять креативних скульптур. Над останньою працювали півтора місяці. Вартість своїх робіт майстри не рахували.

“Сніговика виготовили із залізної арматури і прикрасили світлодіодною гірляндою. Ялинка – також із арматури та прикрас. Для нас це прикраси, а для людей – побутові інструменти. Ялинок таких, думаю, в Україні немає в жодному місті. Складається вона з різноманітних приладь: слюсарних інструментів, які були придбані на базарі, знайдені у гаражі, у себе на подвір’ї, знайомі принесли. Ялинка, як витвір сучасного арт-мистецтва, символізує наше місто – місто залізничників. Всі ескізи народжуються, як у мрійника. Вночі спиш, а зранку з’являється ескіз. Потім йде технічне обговорення: скласти докупи, знайти потрібні елементи, щоб вийшов малюнок”, – розповів Олег Гребенюк.

Читайте також: У Кропивницькому розібрали понівечену новорічну інсталяцію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар