Соціальний центр матері та дитини на селищі Новому отримав допомогу від благодійників

За сприяння благодійного фонду “Добротвір” у комунального закладу “Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини” з’явилося нове обладнання – електроплита та бойлер.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Директорка центру Інна Жолобова розповіла, що наразі ця техніка вкрай необхідна для побуту жінок.

“Я звернулася на сторінку благодійного фонду у Фейсбуці, описала нашу проблему і попросила про допомогу. Зі мною швидко зв’язалися і вирішили це питання. Наша установа отримала електроводонагрівач на 80 літрів, який дозволить замінити старий поломаний бойлер. Також замінимо одну з двох плиток. На новій тепер швидше готуватиметься їжа, завдяки чому матусі зможуть економити час та витрачати його на своїх немовлят.

До останнього не вірила, що заклад отримає таку дороговартісну техніку, а тому безмежно вдячна тим людям, які потурбувалися про матусь, що потрапили в скрутне становище”.

286db3bd625524929c25c5ad15b6b2ca.jpg

8a060aa7155e24fef52720a2d5cbae4a.jpg

Довідка:

Комунальний заклад “Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини” Кіровоградської обласної ради – заклад тимчасового проживання жінок на сьомому – дев’ятому місяці вагітності та матерів з дітьми віком від народження до 18 місяців, які опинилися у складних життєвих обставинах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку.

Утримання закладу здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених для виконання програм, спрямованих на розв’язання проблем дітей, жінок та сім’ї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар