Відзавтра на Новомиколаївку замість тролейбусів їздитимуть додаткові автобуси №100

автобус МАЗ 103 486 на вулицях Кропивницького

Відзавтра, із 3-го жовтня, на Новомиколаївку замість тролейбусів почнуть курсувати 4 додаткові автобуси №100 «Лісопаркова» – «Площа Богдана Хмельницького», а також додаткові автобуси на маршрутах №1Ц, 6, 55, 77 та 112. Такі зміни пов’язано із початком ремонту мосту на провулку Об’їзному, що неподалік автовокзалу №1.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради.

Учора, 1 жовтня, під час другого засідання штабу з організації та проведення капітального ремонту важливої транспортної магістралі Кропивницького – шляхопроводу по провулку Об’їздному, детально обговорили всі моменти початку виконання масштабних робіт.

Вирішено, що у період підготовчих робіт спеціалісти КП «Електротранс» у ніч з вівторка на середу здійснюють демонтаж тролейбусних мереж над мостом для забезпечення можливості роботи автокранів. Відповідно, від середи всі тролейбуси, що рухаються до Лісопаркової розвертатимуться на кільці площі Дружби народів.

А із четверга спеціалісти підрядної організації ТОВ “Мостобудівельний загін №112” заблокують в’їзди на шляхопровід з двох сторін крайніми смугами. Від цього моменту вільним для руху транспорту залишаться два центральних ряди руху.

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна, міська влада зробить усе можливе, щоб пасажири не відчували значних незручностей на період виконання важливих з точку зору безпеки робіт на шляхопроводі.

“І, хоч тимчасово кінцева зупинка тролейбуса, що курсує у напрямку Лісопаркової буде «Швейна фабрика «Зорянка», дістатися до Новомиколаївки та Лісопаркової можна буде автобусними маршрутами 46, 100, 116, 130, та маршрутними таксі 1Ц, 6, 55, 77 та 112 в прямому та зворотному напрямках”, – відзначив Олександр Вергун. – “Власникам приватного транспорту рекомендовано утриматись від поїздок в напрямку мосту особливо в години пік”.

Щоб підтримувати належну інтенсивність руху громадського транспорту в напрямку Новомиколаївки, управління розвитку транспорту та зв’язку уклало тимчасові угоди на пасажирські перевезення за маршрутом №100. Він буде коротким – від «Лісопаркової» до «Площі Богдана Хмельницького», що забезпечуватиме короткий інтервал руху і на ньому працюватимуть чотири автобуси великої і середньої місткості із резерву КП «Електротранс». А ще управління узгодило з підприємствами перевізниками цього напрямку питання збільшення кількості одиниць транспорту на існуючих маршрутах.

Водіїв транзитного великовагового транспорту просять уникати в’їзду на територію Кропивницького зі Знам’янського напряму, а скористатися іншими шляхами.

Нагадаємо, раніше у міськраді повідомляли, що через ремонт мосту біля автовокзалу декілька місяців будуть перебої із транспортом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар