Через ремонт мосту на Новомиколаївці та Некрасівці можливі перебої з доступом до Інтернету

© pexels.com

На Новомиколаївці та Некрасівці у Кропивницькому можливі перебої з доступом до мережі Інтернет. У зв’язку з початком ремонту мосту на пров. Об’їзному, що неподалік автовокзалу №1, провайдерам доведеться переносити свої дроти із опор.

Про це сьогодні, 2 жовтня, під час прес-конференції у міськраді повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Олександр Вергун, інформує кореспондент Першої електронної газети.

За словами Олександра Вергуна, на мосту знаходиться 6 секцій тролейбусних опор, на яких розміщені мережі Інтернет-провайдерів. Ці опори сьогодні почнуть демонтувати для проведення ремонту мосту.

Представники провайдерів, які забезпечують доступом до Інтернету Новомиколаївку та Некрасівку уже виїжджали на місце і вивчали ситуацію. Ці мережі їм доведеться перенести.

Відтак, відсьогодні можливі перебої у забезпеченні доступу до мережі Інтернет на цих мікрорайонах.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтом мосту на провулку Об’їзному, що неподалік автовокзалу №1, протягом декількох місяців на вказаній ділянці будуть перебої із громадським транспортом, який курсує з Полтавської на Новомиколаївку і Лісопаркову, а також у зворотньому напрямку. Незручності очікують і на власників особистого транспорту.

Читайте також: Відсьогодні на Новомиколаївку замість тролейбусів їздитимуть додаткові автобуси №100

Поширити:

Залишити коментар:

коментар