“Кіровоградтепло” попереджає про початок гідровипробувань і можливі пориви труб

Теплопостачальник ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА», який обігріває 2/3 Кропивницького попереджає про початок гідровипробувань своїх мереж. У зв’язку із цим можуть виникнути пориви трубопроводів з провалинами та витоками. Тепловики також просять припинити усі роботи по влаштуванню автономок.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від адміністрації ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”.

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА » у рамках підготовки до початку опалювального сезону 2018/2019 року, з метою визначення готовності систем опалення та систем теплопостачання до роботи в опалювальний період, відповідно до «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», з 27 вересня 2018 року розпочинає роботи по заповненню магістральних теплових мереж та внутрішньобудинкових систем опалення хімічно-очищеною водою.

Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.

На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та витоком води на поверхню. Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей до місць виходу води.

Про випадки пошкоджень тепломереж або витоку води просимо негайно повідомляти аварійно – диспетчерську службу підприємства за телефоном : 56-52-78. Гаряча лінія АДС – 050-328-97-00.

Читайте також: Кропивничан закликають погасити борги за тепло

Звертаємо увагу балансоутримувачів будинків – начальників ЖЕО, голів ОЖБК, ОСББ, відповідно до п.12 рішення виконкому міської ради від 26.06.2018 р. № 322, з 1 вересня 2018 року, і на період заповнення хімічно очищеною водою систем теплопостачання багатоповерхових житлових будинків, мають бути припинені усі роботи по влаштуванню індивідуальних систем опалення.

Читайте також: У новому опалювальному сезоні кропивничани більше платитимуть за тепло
Поширити:

Залишити коментар:

коментар