Історії ще п’ятьох “Героїв серед нас” презентували у рамках фестивалю “Кропивницький-2018”

Під час Національного мистецького фестивалю “Кропивницький” організатори продовжують демонструвати відеоісторії про “Героїв серед нас”. Ще п’ять життєвих історій, які можна вважати героїчними, показали глядачам учора, 31 серпня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку фестивалю у Facebook.

Самір Іскендеров

Хлопчик, який не по-дитячому відповідально сприймає світ. 12-річний Самір не вагаючись вирішує дорослі проблеми – великий помічник для своєї мами.

Мужній і відкритий, серйозний і уважний до проблем інших. Попри серйозні діагнози Самір вміє керувати власним життям і бути успішним у цьому. Він відмінник у навчанні і постійний призер змагань з легкої атлетики.

Самір ІскендеровХлопчик, який не по-дитячому відповідально сприймає світ. 12-річний Самір не вагаючись вирішує дорослі проблеми – великий помічник для своєї мами.Мужній і відкритий, серйозний і уважний до проблем інших.Попри серйозні діагнози Самір вміє керувати власним життям і бути успішним у цьому. Він відмінник у навчанні і постійний призер змагань з легкої атлетики.#Україна #Кропивницький #Kropfest

Опубліковано Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» Субота, 1 вересня 2018 р.

Євген Скирда – засновник спортивного клубу «Борець» з бразильського джиу-джитсу та унікального для Кіровоградщини пансіонату-табору.

Вихованців СК «Борець» знають далеко за межами України, адже клуб «виростив» не одного чемпіона світу. Облаштуванням спортивного клубу Євген займається самотужки, шукаючи та залучаючи спонсорів.

Головна його мета – виховання через спорт, адже він – фанат своєї справи і вірить, що сильна духом і тілом молодь – єдина надія нашої країни.

Євген – патріот України, адже попри можливість використання свого таланту в інших країнах, свідомо обрав шлях розвитку спортивної галузі на Батьківщині.

Євген СкирдаЗасновник спортивного клубу «Борець» з бразильського джиу-джитсу та унікального для Кіровоградщини пансіонату-табору. Вихованців СК «Борець» знають далеко за межами України, адже клуб «виростив» не одного чемпіона світу. Облаштуванням спортивного клубу Євген займається самотужки, шукаючи та залучаючи спонсорів.Головна його мета – виховання через спорт, адже він – фанат своєї справи і вірить, що сильна духом і тілом молодь – єдина надія нашої країни.Євген Патріот України, адже попри можливість використання свого таланту в інших країнах, свідомо обрав шлях розвитку спортивної галузі на батьківщині.Всі ми знаємо, що спорт – це невід’ємна частина здорового способу життя. І Олександр Горбунов, який зараз скаже кілька слів, це підтвердить. Знаю, що він сам спортсмен, має навіть чорний пояс з карате-до))#Україна #Кропивницький #Kropfest

Опубліковано Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» Субота, 1 вересня 2018 р.

Ольга Негода – вчителька Аджамської загальноосвітньої школи І-III ст.

Але крім викладання основних предметів школярам, Ольга активно привчає своїх учнів охороняти довкілля та мислити екологічно.

Її діяльність не обмежується лише школою – власними силами пані Ольга поступово впроваджує надскладний проект із сортування побутових відходів і серед мешканців селища.

Зробити це було непросто, адже для успішного результату потрібно, щоб більшість членів громади пристала до пропозиції…

Ольга Негода Вчителька Аджамської загальноосвітньої школи І-III ст. Але крім викладання основних предметів школярам, Ольга активно привчає своїх учнів охороняти довкілля та мислити екологічно.Її діяльність не обмежується лише школою – власними силами пані Ольга поступово впроваджує надскладний проект із сортування побутових відходів і серед мешканців селища.Зробити це було непросто, адже для успішного результату потрібно, щоб більшість членів громади пристала до пропозиції, активно включилась до загального процесу роботи. Відтак сьогодні у школі, де викладає Ольга, та в інших громадських місцях встановлено контейнери для сортування сміття. Засновано рух «Zero Waste School Adzhamka», знайдено фонд, який підтримує проект інформаційно. Старшокласники – учасники руху – збирають вторсировину, а виручені кошти витрачають на потреби школи й громади села. Мета руху – щоб у кожному будинку Аджамки сортували сміття так, як це роблять у Європі.#Україна #Кропивницький #Kropfest

Опубліковано Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» Субота, 1 вересня 2018 р.

Читайте також: Фоторепортаж першого концертного дня фестивалю “Кропивницький”

Людмила Шукрута – голова ГО «Серце матері», «мама» усіх дітей з інвалідністю.

Віддала нелегкій справі опіки над сім’ями, в яких виховуються важкохворі діти, більше 20 років. Увесь цей час невтомно захищає права цієї категорії населення, порушує перед суспільством та владою питання її комфортного проживання у місті та області.

Людмила Шукрута свою діяльність пояснює просто: «Розумію їх, бо сама така».

Із власної ініціативи Людмила організовує масштабні заходи для родин з особливими дітьми: дитячі табори, свята, «особливі» дати й регулярні поїздки в інші міста.

Активно впроваджує соціальні проекти «Доступне місто для всіх», шукала меценатів для встановлення інклюзивного майданчика у Кропивницькому, що увінчалось успіхом.

Людмила ШукрутаГолова ГО «Серце матері», «мама» усіх дітей з інвалідністю. Віддала нелегкій справі опіки над сім’ями, в яких виховуються важкохворі діти, більше 20 років. Увесь цей час невтомно захищає права цієї категорії населення, порушує перед суспільством та владою питання її комфортного проживання у місті та області.Людмила Шукрута свою діяльність пояснює просто: «Розумію їх, бо сама така».З власної ініціативи Людмила організовує масштабні заходи для родин з особливими дітьми: дитячі табори, свята, «особливі» дати й регулярні поїздки в інші міста.Активно впроваджує соціальні проекти «Доступне місто для всіх», шукала меценатів для встановлення інклюзивного майданчика у Кропивницькому, що увінчалось успіхом.

Опубліковано Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» Субота, 1 вересня 2018 р.

Оксана Літвінова – засновниця громадської організації та міні-притулку «Щасливий пес» у селищі Новому.

Поєднує роботу на Державній виконавчій службі зі щоденним порятунком, опікою, лікуванням, стерилізацією і прилаштуванням безхатніх тварин Кропивницького та його околиць, а також утриманням притулку для них.

Увесь вільний час вона проводить у міні-притулку, або у безкінечному пошуку засобів для існування його утриманців. Проте Оксана не нарікає на свою долю, а, навпаки, вважає, що людиною може називатись тільки той, хто здатен піклуватись про братів менших. Чи принаймні хоча б не робити їм зла.

Оксана ЛітвіноваЗасновниця громадської організації та міні-притулку «Щасливий пес» у селищі Новому.Поєднує роботу на Державній виконавчій службі зі щоденним порятунком, опікою, лікуванням, стерилізацією і прилаштуванням безхатніх тварин Кропивницького та його околиць, а також утриманням притулку для них.Увесь вільний час вона проводить у міні-притулку, або у безкінечному пошуку засобів для існування його утриманців. Проте Оксана не нарікає на свою долю, а, навпаки, вважає, що людиною може називатись тільки той, хто здатен піклуватись про братів менших. Чи принаймні хоча б не робити їм зла.#Україна #Кропивницький #Kropfest

Опубліковано Національний мистецький фестиваль «Кропивницький» Субота, 1 вересня 2018 р.

Нагадаємо, перші дві відеоісторії були про героя АТО Вадима Довгорука та пенсіонерку Людмилу Тютюненко, яка допомагає українській армії.

Загалом, під час фестивалю “Кропивницький-2018” покажуть 16 історій про “Героїв серед нас”.

Із повною програмою фестивалю “Кропивницький-2018” ви можете ознайомитися за посиланням.

8e11c8ab5a2f8cda8a50336873d2ef87.jpg

b866934ce87a90c250486bfcb8007d80.jpg

23033ede94cf7f299f0b34c3bac168eb.jpg

c598ba193d3c172dfa5eee78d20c9b26.jpg

3e712cd6d0987dcbe59dc87ed00e5251.jpg

2d70c552e866833be4f8c2b0ccd36906.jpg

85faf252406e3a6aa9e92d4fe2850b03.jpg

b1f5e27b18f615f8ad329a78c5e4d706.jpg

7c719f24e835f2e72f24d38dcb5c8e53.jpg

9e64015a70385f8b4e6cf199de9b6139.jpg

63255f4a696d63ef9f7a5da00519ba50.jpg

33af0aeb5846f028a96c78b8ab471f6f.jpg

27289cb3c351db8c375fcab02a6caa21.jpg

7b025b190dc01d9b040f5941ec4a55fc.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар