У Кропивницькому визначилися, хто перевозитиме пасажирів на 12 міських маршрутах

Сьогодні, 9 серпня у Кропивницькому відбувся конкурс за право перевозити пасажирів на міських автобусних маршрутах. Із 16 маршрутів, які виставили на конкурс, перевізників не зацікавили 4 – №102, 126-А, 7 та 45. А перевозити пасажирів на решті 12 маршрутах отримали право 4 перевізники.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Зокрема, у міськраді конкурсний комітет розглянув пропозиції перевізників, вивчив усі надані ними документи і допустив до конкурсу усіх, хто подався: ПП “Олікс”, ПП “Паритет-Сервіс”, КТ “Автолегіон Варванської Ю. В.” та КП “Електротранс”.

Оскільки за жодну позицію конкурсу не було змагання, перевізники отримали право 5 років перевозити пасажирів на тих маршрутах, на які вони й подалися:

  • ПП “Олікс” отримав право перевозити пасажирів на маршрутах №15 “вул. Попова – Лелеківка”, № 27 “вул. Пацаєва – вул. Кропивницького” та № 44 “селище Гірниче – вул. Жадова – селище Гірниче”;
  • ПП “Паритет-Сервіс” – на маршрутах №77 “вул. Попова – м’ясокомбінат “Ятрань”, № 104 “Критий ринок – м’ясокомбінат “Ятрань”, №112 “вул. Попова – Новомиколаївка” та №113 “101-й мікрорайон – вул. Єгорова”;
  • КТ “Автолегіон Варванської Ю. В.” – на маршрутах №55 “Лісопаркова – просп. Інженерів” та 116-А “Никанорівка – Райцентр”;
  • КП “Електротранс” – на маршрутах №46 “селище Гірниче – Новомиколаївка”, 111-А “Стара Балашівка – Озерна Балка” та 130-А “Катранівка – Лелеківка”.

photo_2018_08_09_15_05_46

Читайте також: Бруд, іржа та квитки без обліку: результати перевірки маршруток у Кропивницькому

Жодного перевізника не зацікавили маршрути №102 “вул. Генерала Жадова – Телецентр”, №126-А “вул. Генерала Кульчицького – Центральний ринок”, №7 – “Салганні піски – Лісопаркова” та №45 “селище Гірниче – Лісопаркова”.

Таким чином, на жодному маршруті, де курсують маршрутні таксі, не змінився перевізник – усі “приватники” продовжать возити пасажирів на тих маршрутах, які й обслуговували.

Нові маршрути вибороло лише КП “Електротранс” – №46, 111-А та 130-А. На них виїдуть 10 нових автобусів МАЗ 206, які придбали цього року.

Як повідомив начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун, договори із приватними перевізниками підпишуть 4 вересня, а з комунальним перевізником ще у серпні.

Нагадаємо, у Кропивницькому зросла вартість проїзду у маршрутних таксі. Містянам доведеться викладати 5 грн за один проїзд у маршрутці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар