Кропивничани скаржилися міському голові на жахливу роботу маршруток

Під час чергування міського голови Кропивницького Андрія Райковича на “гарячій лінії” до нього надійшло декілька дзвінків зі скаргами на роботу міських маршруток. Зокрема, містяни скаржилися на недотримання графіків руху та жахливий санітарний стан машин.

Про це очільник міста розповів сьогодні, 16 липня, під час апаратної наради у міськраді, повідомляє Перша електронна газета.

За його словами, люди дорікають на роботу маршруток у багатьох районах міста – Балашівка, Бєляєва, вул. Попова, Жадова, та інших.

Найбільше містяни скаржаться на недотримання графіків руху, хамство водіїв та брудні машини.

Читайте також: Влада Кропивницького планує “відпустити” ціни на перевезення пасажирів у громадському транспорті

Говорячи про стан маршрутних таксі міста, Андрій Райкович охарактеризував їх словами “сараї” та “вози”.

Міський голова наголосив, що ніхто із перевізниками гратися не збирається. Маючи потужне транспортне комунальне підприємство “Електротранс”, яке, за словами Андрія Райковича, постійно нарощує силу, із приватними перевізниками вже будуть говорити по-іншому.

“Маршрутні таксі у нас не відповідає навіть самому поняттю” таксі”. Немає ні оперативності, ні комфорту, постійне хамство водіїв, які дозволяють собі курити за кермом, двері у маршрутці не зачиняються, підлога провалюється…. Досить гратися з перевізниками. Я не збираюся слухати постійні скарги. Вилетять, як пробка із шампанського”, – сказав міський голова.

Нагадаємо, із вівторка, 17 липня, кропивничанам доведеться оплачувати проїзд за новою підвищеною вартістю – 5 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар