Уже через тиждень кропивничани платитимуть більше за проїзд у маршрутках

Вартість проїзду у кропивницьких маршрутках підвищиться не раніше, ніж через тиждень – 17 липня.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Олександр Вергун.

За словами очільника транспортної галузі міста, рішення виконавчого комітету про підвищення вартості проїзду вступить у законну силу наступного дня після його публікації у офіційному віснику міської ради – у суботу, 14 липня.

Проте фактично нова вартість проїзду буде встановлена після підписання додаткових угод із перевізниками. Їх планують укласти у понеділок, а відтак, із вівторка, 17 липня, кропивничанам доведеться оплачувати проїзд за новою підвищеною вартістю – 5 грн.


Нагадаємо, сьогодні, 10 липня, члени виконавчого комітету міськради Кропивницького погодили рішення про підвищення граничної вартості разового проїзду одного пасажира у міських маршрутних таксі. Із моменту набрання чинності цього рішення вартість проїзду у кропивницьких маршрутках зросте до 5 грн. Виняток становить лише маршрут №130 – гранична вартість проїзду у ньому зросла із 4 до 4,50 грн.

Також міський голова Андрій Райкович повідомив під час засідання виконкому, що збирається “відпустити” ціни на перевезення пасажирів у місті. Цей проект рішення уже готуються до публікації.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар