Підвищення вартості проїзду у кропивницьких маршрутках відклали на 2 тижні

Сьогодні, 26 червня, члени виконавчого комітету міськради Кропивницького перенесли розгляд питання про підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі. Його розглянуть через 2 тижні, 11 липня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Проект рішення №253 “Про встановлення граничної вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кропивницького” сьогодні був у порядку денному засідання виконкому. Це питання планували розглянути вдруге, адже під час минулого засідання члени виконкому не підтримали його.

Але на початку засідання начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун попросив зняти питання про підвищення вартості проїзду із порядку денного.

За його словами, ще один перевізник звернувся до управління і подав розрахунки на підвищення граничної вартості проїзду. Відтак, потрібен час для перевірки документів та поданих показників.

Члени виконкому одноголосно підтримали пропозицію про зняття цього питання з порядку денного.

Міський голова Андрій Райкович повідомив, що наступного разу його розглянуть 11 липня.

photo_2018_06_26_14_34_43

Нагадаємо, згідно із проектом рішення №253 “Про встановлення граничної вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кропивницького”, перевізникам ПП “ОЛІКС”, ПП “УкрАвтоІнвест”, ПП “Паритет Сервіс”, КТ “Автолегіон-Варванської Ю.В., ПП “Автобаз Кіровоград”, ФОП Кобченко В.В. та ФОП Баркар С.М., які працюють у режимі маршрутного таксі, планують погодити граничну вартість разового проїзду одного пасажира у розмірі 5 грн.

А для ТОВ “Кіровоград-Євро-Транс, яке працює у звичайному режимі руху і обслуговує лише маршрут №130 – 4,50 грн.

12 червня, під час свого засідання, виконавчий комітет міськради не прийняв рішення щодо підвищення вартості проїзду у міських маршрутних таксі – “за” проголосували лише 9 членів виконкому.

Як у Кропивницькому обговорювали підвищення вартості проїзду, дивіться у нашому відеорепортажі.

Перевізники зменшили апетити: у Кропивницькому планують підвищити вартість проїзду в маршрутках до 5 грн

Вартість проїзду у кропивницьких маршрутках поки що не підвищили

Як у Кропивницькому обговорювали підвищення вартості проїзду

Поширити:

Залишити коментар:

коментар