Учасниця АТО з Кропивницького відкрила власну туристичну фірму

© КОЦЗ

У житті необхідно займатись улюбленою справою – саме так вважає жителька Кропивницького Тетяна, яка повернувшись з АТО започаткувала власний бізнес відкрила власну туристичну агенцію.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласного центру зайнятості.

Тетяна – молода і життєрадісна жінка, а ще вона справжній патріот своєї країни, адже у липні 2015 року, в шосту хвилю мобілізації, вона звернулася до міського військкомату з проханням зарахувати її до лав Збройних Сил України.

Вже у 2016 році Тетяна була зарахована до 57-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України діловодом стройової частини та вирушила до зони проведення антитерористичної операції.
Військова частина постійно змінювала місця дислокації, тож працювати жінці було нелегко.

1

Звільнившись з військової служби, жінка постала перед питанням подальшого працевлаштування. За допомогою одразу звернулась до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

Перебуваючи на обліку, Тетяна відвідала низку різнопланових заходів, у т. ч. й інформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?», і згодом вирішила спробувати себе у підприємництві.

“Туристичний бізнес – це цікаво!, – із пристрастю та захопленням розповідає жінка. – У центрі зайнятості мені допомогли скласти та захистити бізнес-план, надали консультації і фінансову допомогу для започаткування власної справи”.

На даний час жінка веде активну роботу по впровадженню свого бізнес-проекту. Тетяна відкрила туристичну агенцію «Resort» та запрошує усіх бажаючих подорожувати Україною або відпочити за кордоном.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар