Відеоблогер Андрій Полтава передав 57-й бригаді тепловізор

скріншот із відео

Популярний український відеоблогер та волонтер Андрій Полтава (Карпов) передав військовим 57-ї окремої мотопіхотної бригади тепловізор.

Відео передачі приладу блогер опублікував на своєму YouTube-каналі “Вата-Шоу“, повідомляє Перша електронна газета.

“Передаю цей тепловізор від “Вата-шоу”, від народу України.

Будемо сподіватися, що він допомагатиме вам у вашій нелегкій справі, спростить виконання бойових задач. З любов’ю, від народу України”, – сказав Андрій Полтава під час передачі оптичного приладу військовим.

Нагадаємо, 57-ма окрема мотопіхотна бригада була сформована у 2014 році у Кропивницькому на основі 17-го, 34-го та 42-го окремих мотопіхотних батальйонів (колишніх батальйонів територіальної оборони). Підрозділи батальйонів брали активну участь у бойових діях на різних напрямках, в тому числі на Савур-Могилі та під Іловайськом.

Андрій Полтава (Карпов) – відомий український блогер, ведучий каналу “Вата-шоу” на YouTube, волонтер. Блогер записує дотепні розмови з росіянами у чат-рулетці. У 2017 році, згідно з інтернет-опитуванням телеканалу ICTV, визнаний найкращим блогером України.

Із 2017 року Андрій Полтава є офіційним волонтером. Станом на лютий 2018 року доправив в зону АТО допомоги на 1 млн гривень.

cropped_2017_08_2000_1200_2
© vatashow

Фото Андрія Полтави у цитаті – facebook-ua.info.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар