Кропивничанин за сигарету відгамселив молодика молотком

© PxHere

Патрульні Кропивницького затримали чоловіка, який молотком побив сина свого сусіда, коли той зайшов до нього у двір попросити сигарету. Згодом з’ясувалося, що нападник був під дією наркотиків.

Подія сталася між жителями сусідніх будинків по вулиці Адама Міцкевича сьогодні, 31 січня, близько 11 ранку, повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

По приїзду на місце події патрульні виявили потерпілого, який перебував у себе вдома. Він мав явні травми, тому правоохоронці відразу викликали карету швидкої допомоги.

Зі слів постраждалого, він зайшов у двір до свого сусіда попросити сигарету. У цей час раптово з’явився сусід та неочікувано накинувся на нього й наніс декілька ударів молотком по голові та руці. Чоловікові вдалося втекти до себе додому та повідомити рідних, які вже й викликали поліцію.

Як повідомив постраждалий, нападник імовірно перебуває у себе вдома. Правоохоронці попрямували за вказаною адресою й почали кликати господаря. Невдовзі він все ж вийшов із будинку та погодився поспілкуватися з патрульними. Чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння і під час спілкування підтвердив, що вживає наркотики. А через деякий час зізнався, що він дійсно ударив свого сусіда молотком.

Чоловіка передали слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар