За обмеження конкуренції на ринку ритуальних послуг відкрили справу проти міськради Кропивницького

Кіровоградське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) розпочало розгляд справи за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях міської ради Кропивницького. АМКУ підозрює міську владу у обмеженнях конкуренції на ринку ритуальних послуг.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією офіційного сайту Кіровоградського обласного територіального відділення АМКУ.

АМКУ підозрює міську раду у неналежній реалізації повноважень, передбачених частиною другою статті 4 Закону України «Про захист економічної конкуренції», в частині невиконання зобов’язань щодо сприяння розвитку конкуренції на підвладній території, встановленні додаткових адміністративних бар’єрів входження суб’єктів на товарний ринок, передбаченого частиною першою статті 15 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

Такі антиконкурентні дії органу місцевого самоврядування, на думку обласного відділення АМКУ, можуть призвести до обмеження конкуренції на ринку ритуальних послуг в територіальних межах м. Кропивницький.

Наразі триває збір та аналіз доказів у справі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар