По вулиці Короленка у Кропивницькому на два дні обмежать рух тролейбусів

© Михайло Карпущенков

6 та 7 грудня по вулиці Короленка у Кропивницькому обмежать рух тролейбусів у звязку із заміною контактного проводу на мережі. У ці дні тролейбуси виїжджатимуть на маршрути лише в години пік, а з 9:00 до 16:00 тролейбуси по вулиці Короленка не їздитимуть.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

КП “Електротранс” просить вибачення у кропивничан за тимчасові незручності та просить врахувати цю інформацію при плануванні маршруту. Також підприємство радить користуватись 116-м автобусом, маршрут якого пролягає з селища Молодіжного по вулиці Короленка.

6 та 7 грудня буде обмежено рух тролейбусів по вулиці Короленка

У зв’язку з необхідністю заміни контактного проводу по вулиці Короленка, КП "Електротранс" 6-7 грудня будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи контактної мережі по вулиці Короленка. Рух тролейбусів в середу та четвер (6-7 грудня) буде здійснюватися тільки в години пік, а з 9 до 16 тролейбусний рух здійснюватись не буде. В цей час тролейбуси розвертатимуться на зупинці Аеропорт

Опубліковано Міська рада міста Кропивницький 3 грудня 2017 р.


Нагадаємо, з 24 листопада, у Кропивницькому змінили розклад руху нових великогабаритних автобусів за маршрутом №116 “Никанорівка – селище Молодіжне”.

Зазначимо, що 17 листопада, нові великогабаритні МАЗи виїхали на автобусному маршруті №116.

Відповідно до схеми руху, яку виконком затвердив 12 жовтня, цей маршрут продовжили до Лісопарковоївул. Прирічна – Микитенка – Бобринецький шлях – Велика Пермська – Велика Перспективна – Студентський бульвар – вул. Башкирська – Полтавська – пров. Об’їзний – вул. Короленка, у зворотному напрямку – вул. Короленка – пров. Об’їзний – вул. Полтавська – Євгена Маланюка – Велика Перспективна – Велика Пермська – Бобринецький шлях – Микитенка – Прирічна.

Але згодом 116-й автобусний маршрут вирішили продовжити до селища Молодіжного.


Також із 20 листопада, на автобусному маршруті №104-А “площа Богдана Хмельницького – Критий ринок” замість двох великогабаритних МАЗів курсує лише один. Крім того, змінився графік руху автобусів. Такі зміни були спричинені нерентабельністю цього міського маршруту.


Нагадаємо, 22 жовтня, перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. 25 жовтня нові автобуси вирушили у свої дебютні рейси на міських маршрутах №103 і 123. 2 листопада МАЗи з’явилися на 118-му автобусному маршруті. А 10 листопада – на міському автобусному маршруті №104а.

Маршрут №116 – останній із семи маршрутів, на яких цього року виїхали придбані великогабаритні МАЗи. Нові автобуси курсуватимуть тепер на маршрутах № 103, 104-а, 111-б, 116, 118, 123 та 274.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар