Суспільне телебачення на Кіровоградщині очолить Олена Кваша

© сторінка Олени Кваші у соцмережі Facebook

За результатами конкурсного відбору продюсером регіональної філії Суспільного телебачення у Кіровоградській області призначили Олену Квашу – колишню заступницю виконавчого директора філії Національної телекомпанії України в області.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

“Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 5 грудня завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. …
8 днів по 12 годин на день, 226 співбесід. Все це далося непросто, як кандидатам, так і правлінню, яке повним складом працювало як журі конкурсу.
Врешті, на дев’ятий день майже вночі, ми підбили підсумки, обрали 12 менеджерів та 16 продюсерів. Як і зазначено в Стратегії розвитку НСТУ, ми надали першочергові можливості діючим працівникам НСТУ довести свою спроможність до змін; в разі вагання з адміністраторами (менеджерами) ми віддавали перевагу знанню системи і готовність змінювати її, а у випадках з продюсерами – воліли вливати «свіжу кров» і нове мислення в застійну систему”, – написав очільник Суспільного телебачення.

За результатами цього відбору продюсером регіональної філії Суспільного телебачення у Кіровоградській області призначили Олену Квашу.

© сторінка Олени Кваші у соцмережі Facebook

Раніше Олена Кваша займала посаду виконавчого директора філії Національної телекомпанії України “Кіровоградська регіональна дирекція”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар