Ремонт підземного газопроводу на вулиці Попова планують завершити до вечора

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ремонтні роботи щодо усунення наслідків аварії підземного газопроводу на вулиці Попова планують завершити сьогодні, 1 листопада, до 17:00. Остаточно забезпечити газом всіх абонентів планують за дві доби.

Про це повідомив голова правління “Кіровоградгазу” Олександр Гладкий на оперативній нараді у міськраді, повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Роботи ведуться із 7 ранку. Залучено 120 працівників та 15 одиниць техніки. Завершити ремонт плануємо до 17 години, і відразу почнемо подавати газ”, – сказав Олександр Гладкий.

На місці події працівники ДСНС розгорнули намет для обігріву та харчування робітників. Підприємство “Екостайл” встановило біотуалет.

Начальник спецінспекції міста Андрій Максюта акцентував увагу на тому, що працівники ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” почали розривати ділянку, не повідомивши спецінспекцію, що порушує регламент і, можливо, це призвело до аварії.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 194 Кримінального кодексу України.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович зазначив, що він не задоволений темпами виконання робіт і ремонт можна було розпочати ще вчора ввечері та працювати вночі.

У дитсадках, школах та медичних закладах, які знаходяться у зоні аварії, тепловий режим не понизився.

Нагадаємо, 31 жовтня через пошкодження підземного газопроводу без газу залишилися 2390 абонентів (9528 тисяч осіб). Це жителі двох мікрорайонів у Кропивницькому та навколишніх сіл.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Ремонт підземного газопроводу на вулиці Попова планують завершити до вечора

Коментарі заборонені.