Невідомі істоти у Хелловін “загнали” кропивничанина на електроопору

Учора, 31 жовтня, близько 16:00 на розі вулиць Кільцевої у Кропивницькому та траси Е50  нетверезий 31-річний чоловік намагався видертися на 80-метрову електроопору і стрибнути з неї, бо начебто “тікав від невідомих істот”.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Патрульний екіпаж за лічені хвилини вже був на місці події і протягом півгодини вмовляв злізти чоловіка, чимдуж намагався видряпатися на саму верхівку, а звідти вже стрибнути до низу. Чоловік був у стані явного алкогольного сп’яніння і пояснював свої дії тим, що тікає від невідомих істот.

На місце події викликали рятувальників та спеціалізовану карету “швидкої”.

Врешті, патрульним вдалося переконати громадянина не завдавати собі шкоди – він почав самостійно злализити з електроопори. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків.

Редакція Першої електронної газети звертається до кропивничан з проханням у наступному році на Хелловін робити менш реалістичні образи. Можливо, саме це збереже шалених людей від необдуманих вчинків

Нагадаємо, у період різдвяних свят, кропивничанин вкрав янгола з різдвяного вертепу і розгулював із ним по залізничному вокзалу. Тоді патрульні відібрали річ у громадянина та доставили до міського відділу поліції. Янгола повернули на своє місце.

А у Долинській на стовпі Баба Яга застерігає водіїв від алкоголю. Скульптуру встановили біля однієї з доріг. На скульптурі зображена Баба Яга, яка врізалася у стовп. Знизу напис: “Не пий за кермом”.

Також 34-річний раніше судимий кропивничанин, погрожуючи мечем відібрав гроші у жительок обласного центру. За скоєне чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар