Сьогодні ввечері у Кропивницькому на лінію вийдуть нічні тролейбуси (ГРАФІК)

Сьогодні, 11 вересня, у Кропивницькому вийдуть на лінію нічні тролейбуси, які сполучать залізничний вокзал з мікрорайонами Жадова та Лісопаркова.

Про це сьогодні, під час наради з питань ЖКГ повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

Тролейбуси №9 та №10 будуть приходити до залізничного вокзалу у час, коли прибуватиме та відправлятиметься київська електричка. З вул. Генерала Жадова тролейбуси відправляться о 22:00 і о 23:10, з Лісопаркової – о 22:00 і о 23:15.

Як розповів прес-службі міськради начальник управління транспорту Олександр Вергун, зі столиці потяг прибуває о 22:35 і відправляється о 23:59, тому графіки були розроблені відповідно до руху потягу.

Один маршрут буде пролягати від 102-го мікрорайону (це вул. Генерала Жадова, Попова) через Ковалівку до залізничного вокзалу. З вул. Генерала Жадова тролейбуси будуть відправлятися о 22:00 і о 23:10. У зворотньому напрямку (від залізничного вокзалу) – о 22:45 та о 23:40.

Другий буде курсувати з Новомиколаївки через центральну частину міста і до залізничного вокзалу. З Лісопаркової тролейбуси відправлятимуться о 22:00 і о 23:15. У зворотньому напрямку – о 22:45 та о 23:40.

Ці графіки будуть розміщені на станції залізничного вокзалу.

За словами Олександра Вергуна, протягом місця ці маршрути працюватимуть у тестовому режимі. За цей час буде вивчатися пасажиропотік, за результатами моніторингу в графік будуть внесені правки.

Нагадаємо, у День міста водії кропивницьких тролейбусів одягнуть вишиванки. Крім того, в тролейбусах у цей день проїзд буде безкоштовним. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович також розпорядився, щоб маршрутні таксі і тролейбуси курсували у День міста, 16 вересня, до 24:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар