У Кропивницькому створили метелика з кольорового щебеню

Сьогодні, 4 вересня, у Ковалівському парку міста Кропивницького облаштували метелика з кольорового декоративного щебеню.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі КП “Благоустрій”.

Нагадаємо, 23 серпня, працівники комунального підприємства “Благоустрій” встановили таблички з проханням не пошкоджувати “веселки” з різнокольорового щебеню, які нещодавно створили біля фонтанів на площі Героїв Майдану. На такий крок комунальники змушені були піти через кричущу невихованість та безвідповідальність деяких містян – буквально відразу після створення першої “веселки” її почали руйнувати. По ній топталися, змішуючи різнокольорові секції та жбурляли каміння у фонтан. Одну з таких табличок теж відразу пошкодили.

Навіть секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов на понеділковій нараді звернувся до містян з проханням уважніше слідкувати за дітьми, які пошкоджують композицію з кольорового щебеню.

Проте, за словами працівників КП “Благоустрій”, їм доводиться щодня відновлювати цю “веселку”, адже щебінь регулярно змішують.

Натомість, 22 серпня, компанія з 4 підлітків розкладала по кольорах щебінь, який напередодні викинули у фонтан безвідповідальні кропивничани.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар