Майбутнє гемодіалізне відділення у Кропивницькому розраховане на 11 осіб

Наразі відбувається благоустрій території біля майбутнього гемодіалізного відділення у міській лікарні імені Святої Анни, який розрахований на 11 осіб.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Управління охорони здоров’я Кіровоградської області.

Наразі підрядна організація займається вирівнюванням прилеглої території та заміною підземних комунікацій. Усі водо- та тепломережі замінять на сучасні пластикові труби. Під землю проведуть і електродроти, а систему освітлення двору лікарні переглянуть фахівці КП “Міськсвітло”. Саму ж територію поблизу відділення викладуть сучасною плиткою.

Окрім того у дворі лікарні запланована часткова заміна старих дерев. Видалення насаджень робитимуть тільки після висновків екологів.Опісля ж видалені дерева замінять новими.

Як розповів головлікар міськлікарні імені Святої Анни Сергій Тельний, майбутнє відділення гемодіалізу розраховане на 11 місць. Приміщення будуть забезпечені новою оргтехнікою та меблями, які вже замовили. Майже зібране усе необхідне медичне обладнання.

Найближчим часом до роботи приступить і адміністративний персонал лікарні, який укомплектовується.

У самому гемодіалізному відділенні робітники закінчують обробку стін та приступають до їх фарбуванння. Усі роботи планують завершити до Дня міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар