Командувач Сухопутних військ ЗСУ перевірив, як Кіровоградщина готується до оборони

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6 липня з метою перевірки ходу проведення командно-штабних навчань з територіальної оборони та підготовки особового складу загону  оборони Голованівського району,  Кіровоградщину відвідав командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Попко.

Під час візиту командувач Сухопутних військ  провів огляд  військового містечка, зокрема, організацію побуту, матеріально-технічне та продовольче забезпечення військовозобов’язаних. Відвідав місця практичної підготовки до виконання завдань територіальної оборони, перевірив організацію та порядок несення служби на блок-постах, порядок посилення об’єктів місцевої інфраструктури, особисто поспілкувався з особовим складом, а в організаторів поцікавився проблематикою, яка виникала в ході підготовки і проведення зборів.

Поруч з цим, генерал-лейтенантом Сергієм Попком  зазначено, що заходи з підготовки до територіальної оборони в таких масштабах в Україні проводяться вперше і їх метою є адекватне реагування на  загрози, які зараз існують з боку нашого противника – Російської Федерації.

Також в рамках візиту генерал-лейтенант Сергій Попко провів зустріч з представниками військової делегації Литовської Республіки, яка згідно двохсторонніх угод про військове україно-литовське співробітництво прибула на Кіровоградщину для обміну досвідом.

Після офіційної зустрічі литовських партнерів відбувся брифінг на якому гостям було представлено основні аспекти територіальної оборони нашої  країни. В свою чергу командувач Добровольчих сил охорони краю Литовської Республіки полковник Артурас Ясінскас поділився  ключовими моментами діяльності добровольчих підрозділів та парамілітарних громадських організацій  Литовської республіки.

В підсумок, військовим комісаром Кіровоградського обласного військового комісаріату полковником Ярославом Кучером зазначено, що члени литовської делегації високо оцінили стан підготовки до виконання завдань за призначенням підрозділів територіальної оборони в нашій країні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар