У Новгородківському районі обстежили спортивні споруди

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
У області діє спеціальна моніторингова група, яка проводить обстеження спортивних об’єктів у навчальних закладів, фіксує наявні недоліки та надає рекомендації стосовно покращення ситуації і створення належних умов. Сьогодні члени моніторингової групи перевірили спортивні зали та майданчики двох шкіл і професійно-технічного училища № 36 Новгородківського району.

Повідомляє прес-служба ОДА.
Спочатку було оглянуто спортивні зали Новгородківського навчально-виховного комплексу №1 та Новгородківського НВК імені П.Козуля. За словами начальника обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – заступника голови робочої групи з моніторингу Олександра Шевченка, стан обстежених спортивних залів – задовільний, влітку там робитимуть косметичні ремонти, але є необхідність наповнення їх додатковим інвентарем.
Оглянувши спортивний майданчик ПТУ №36, робоча група позитивно оцінила результати проведеної роботи адміністрацією училища: збудовано та оснащено окремі майданчики для занять воркаутом, баскетболом і пляжним волейболом. Матеріальна база суттєво оновлена. Проте спортзал ПТУ № 36 потребує капітального ремонту, зокрема, заміни покрівлі.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар